Lektiehjælp til børn fra 1.–9. klasse og et mødested for kvinder

Lektiehjælpen i Mjølnerparken

 

Lektiehjælpen i Mjølnerparken

Netværksgruppen i Mjølnerparken tilbyder lektiehjælp til børn fra 1.–9. klasse. Vi arrangerer også udflugter for børnene og sociale og faglige arrangementer for de frivillige.

I lektiehjælpen kommer der børn af forældre fra mange forskellige lande, fx børn med palæstinensiske, somaliske eller pakistanske forældre. Antallet af børn i lektiehjælpen er svingende, alt fra 5-20 børn om dagen.

Lektiehjælpen holder til på Hothers Plads Hothers Plads 2, stuen.

 

Åbningstider:

 

Hothers Plads – mandag, tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 17-19

Der er en dagskoordinator tilknyttet hver dag. Dagskoordinatoren er den person der holder styr på at der er det rette antal frivillige, oplyser om ferier samt står for introduktionen af nye frivillige. Udgangspunktet er, at man som frivillig møder op i lektiehjælpen en gang om ugen på en fast dag.

Netværksgruppen i Mjølnerparken er en forening af frivillige, der samarbejder med Helhedsplanen og beboerrepræsentanter i Mjølnerparken.

Netværksgruppen i Mjølnerparken blev stiftet i 2003 og består i dag af 36 aktive frivillige.

Frivilligarbejdet i Mjølnerparken er ikke kun begrænset til lektiehjælp. Som frivillig kan man også deltage aktivt i foreningsarbejdet f.eks. ved at deltage i planlægning af udflugter med børnene, deltage i møder og være med til at skabe rammerne for det frivillige arbejde. Dog er der ingen der forventer, at man har en finger med i alt, men der er gode muligheder for at få erfaring med organisatorisk arbejde i Netværksgruppen.

Foreningen ledes af en bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling. Et fast punkt på bestyrelsens dagsorden er en opsamling på situationen på de forskellige dage i lektiehjælpen. Andre opgaver for bestyrelsen omfatter hvervning af nye frivillige, at søge om penge til foreningen, kontakt til eksterne samarbejdspartnere samt at sikre at der arrangeres aktiviteter udover lektiehjælp.

Bestyrelsen mødes ca. hver 8. uge. Møderne er åbne og alle frivillige er velkomne.

 

Kontakt formanden eller en dagskoordinator

 • Formand: Bo Mejborn Eilertsen
  mail:bo(punktum)mejborn(punktum)eilertsen(snabela)gmail(punktum)com
 • Dagskoordinator, Hothers Plads 2, MandagJesper Fogh
  mail:jesperfogh1(snabela)gmail(punktum)com
 • Dagskoordinator, Hothers Plads 2, TirsdagSofie Holme Dam
  mail:sofieholmedam(snabela)gmail(punktum)com
 • Dagskoordinator, Hothers Plads 2, OnsdagTanja Lauridsen 
  mail:tanja347(snabela)gmail(punktum)com
 • Dagskoordinator, Hothers Plads 2, TorsdagStine Volsgaard 
  mail:stinevolsgaard(snabela)hotmail(punktum)com